La 17.8 klo 11-14koko perheen liikuntatapahtuma hietasaaressa

10.8.2019
Kategoriat: Yleinen
  •  La 17.8. klo 11-14 on koko perheen yhteinen liikuntatapahtuma Hietasaaressa Vaasassa.

Vaasan kaupungin liikuntapalvelut ja yhdistykset järjestävät yhdessä tapahtuman, joka sisältää liikuntaa kaikille. Ohjelmalavalla on esityksiä, liikuntapisteillä voi kokeilla monipuolisesti erilaisia liikuntamuotoja, laskuvarjohyppynäytös, poniratsastusta ja paljon muuta ohjelmaa. Maksullinen keittolounas. Ilmainen sisäänpääsy.

  •  Lörd. 17.8 kl. 11-14 är gemensam motionshändelse för hela familjen på Sandö I Vasa

Vasa Stads idrottservice och föreningar organiserar tillsammans ett tillfälle, som innehåller motion för alla. På programplattformen finns scenframträdanden, på motionspunkterna kan man testa olika motionsformer, fallskärmshoppningsshow, ponnyridning och mycket annat program. Sopplunch med avgift. Fri entré.

Logo