Kaikki toiminta on peruttu koronan takia

21.12.2019
Kategoriat: Yleinen

Buti® Yoga -tunnit (sovellettu tunti neuroyhdistykselle)

AIKA: Tunnit alkaen 22.1.2020, joka keskiviikko klo 18.30–19.30

PAIKKA: Keskuskoulun alasali, Raastuvankatu 39-43, 65100 Vaasa

OHJAAJA: Anna Jussila on Buti®Yoga -koulutuksen Yhdysvalloissa vuonna 2018 saanut ohjaaja. Anna on ohjannut aiemmin lihaskuntotunteja, joogaa ja erilaisia tanssillisia tunteja Vaasassa eri kuntosaleilla.

KUVAUS:

Buti® on koko kehon treeni ja istumatyöläisen unelmatunti, sillä lajille tyypillinen liikekieli lämmittää, venyttää ja vapauttaa kehoa sekä samalla vetristää erityisesti alaselkää, lantiota, selkää ja rintaa sekä lisää liikkuvuutta koko kehossa. Perinteisestä joogasta poiketen Buti on dynaamisempi joogalaji, jossa pienin liikkein haetaan liikkuvuutta lähes joka asanassa (=asennossa).

Huom! Tämä sovellettu Buti Yoga -tunti on suunniteltu erityisesti neuroyhdistyksen tarpeisiin. Lempeällä tunnilla keskitytään liikkeisiin, jotka auttavat avaamaan kehoa ja lisäämään voimaa lihaksissa kokonaisvaltaisesti. Tunnin tahti on hitaampi kuin perinteisellä Buti-tunnilla eikä se sisällä lajille ominaisia lihaskuntopyrähdyksiä. Paljon vaihtoehtoisia liikkeitä!

Tunti sisältää lämmittelyn ja loppurentoutuksen. Ei tarvita aiempaa kokemusta joogasta.

Lämpimästi tervetuloa!

Ystävällisin terveisin

Anna Jussila